Luli

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

manikúra

manikúra

nechty sa daju rôzne zdobiť. sú rôzne nálepky na nechty a laky s tenkou štetkou na zdobenie. v obchodoch sa daju zakupiť aj špecialne štetce. daju sa s nimi vytvoriť nádherné nechty a manikura. typ: špičku skoseneho štetca namočime do bieleho laku a druhu špičku do ineho (modreho), a tak vytvarame polkruhy na nechtoch.

moderna je aj francúzska manikúra. klasicke biele pasy sa daju vylepšiť rôznymi kvetinkami atd.

 

 ,


manikúra | stály odkaz

Komentáre

  1. jeejo tie na pravo sú krásne ale zdá sa mi že je tam moc velkýsek medzi tou modro zelenou a tymi leopardimi vzormi ale inač krásne =)
    publikované: 05.06.2012 09:28:09 | autor: lusik155 (e-mail, web, autorizovaný)
  2. Úpravy těla
    Manikúru bych určitě neřadila k nějakým zbytečným zákrokům, určitě může být povedená i nepovedená, tak jako všechny ostatní kosmetické i zdravotní zákroky, např. toto -https://nova-prsa.cz/umela-prsa/. Zrovna ta, kterou tady sice zmiňuješ na obrázcích mi přijde poněkud extravagantní a na sobě si ji moc představit nedokážu, určitě se ale najdou osoby, kterým se bude líbit moc a třeba si i odhodlají k její aplikaci :)
    publikované: 06.05.2022 14:59:56 | autor: Lea (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014